Vill du vara med och utveckla Rödhakens föräldrakooperativ.......

Vi söker nu två nya medarbetare som vill vara med i vårt arbetslag och driva verksamheten framåt mot nya mål.

Vi vänder oss till er som har barnskötarutbildning eller erfarenhet av arbete i barngrupp. Tjänsterna innebär visstidsanställning och tjänstgöringsgraden är på 70% per tjänst.

Som anställd på förskolan förväntas du utföra de uppgifter som förekommer på förskolan samt vara positiv och flexibel i ditt arbetssätt.

Du kommer att vara delaktig i förskolans kvalitetsarbete och förväntas dokumentera, följa upp och utvärdera verksamheten samt delta i diskussioner om förskolans och barnens utveckling och eftersträva en god kontakt med vårdnadshavarna.

Förskolan är en avdelning och har 20 barn inskrivna i åldrarna 1-5 år. Vi är två förskollärare, en barnskötare och en förskolechef som arbetar på förskolan.

På Rödhakens föräldrakooperativ går lek och lärande hand i hand i en positiv anda och flexibiliteten är alltid nära både i verksamheten och medarbetarna emellan.

Tillsammans med barnen ser vi till att omsorg, lek och lärande bildar en helhet och vi värdesätter vårt varierande och flexibla arbetssätt där vi ser till barngruppens dynamik, åldersblandning och barnens intresse.

Föräldrakooperativet drivs som en förening som ansvarar för drift och underhåll och har en styrelse som förvaltar ansvaret. Styrelsen består av fyra föräldrar samt förskolechef och  pedagog från arbetslaget som ansvarar för den  pedagogiska verksamheten.

Om du erbjuds anställning på Rödhakens föräldrakooperativ är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan med CV och personligt brev skickas digitalt senast den 5 juli till

rodhaken@live.se

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Anställningsform: visstidsanställning om 12 månader

Omfattning: 70% per tjänst

Löneform: månadslön

Arbetstid: dagtid, visst ensamarbete förekommer (tidig morgon och sen eftermiddag)